Jak na svatbu ?

calendar 27.02.2023

Plánování svatby může být náročné a zároveň vzrušující. Pokud se rozhodnete pro svatbu v párty stanu, je důležité si uvědomit, že kromě samotného stanu je potřeba zařídit ještě mnoho dalších věcí. Zde je seznam základních věcí, které byste měli zvážit při výběru párty stanu pro svatbu:

 

Velikost stanu

Prvním krokem je zvolit správnou velikost stanu. V závislosti na počtu hostů a požadovaném uspořádání by měla být volena vhodná velikost stanu. Doporučuje se, aby každý host měl k dispozici alespoň 1,5 metru čtverečního prostoru. Je důležité zohlednit i prostor pro tančírnu, pódium pro kapelu, bar nebo bufet.

 

Podlaha

Dobrá podlaha je základem úspěšného uspořádání svatebního párty stanu. U nás Vám nabídneme dřevěnou lakovanou podlahu na silném železném roštu, který dokáže vyrovnat, kdejakou nerovnost.

 

Světlo

Správné osvětlení je klíčové pro vytvoření atmosféry na vaší svatbě. Můžete použít světelné řetězy, reflektory nebo jiné světelné instalace. 

 

Klimatizace a topidla

Při plánování svatby v létě je nutné zohlednit teplotu v párty stanu. Zvažte použití klimatizace nebo ventilátorů, aby se hosté cítili pohodlně. Naopak při termínu svatby v chladnější měsíce je vhodné, využít topidel.

 

Stoly a židle

Je důležité zajistit dostatek stolů a židlí pro hosty, stejně jako pro další účely, jako jsou stoly pro bufet, bar a pódium. Zvažte také použití dekoračních prvků, jako jsou ubrusy, aby se vytvořila svatební atmosféra.

 

Zdroj zvuku

Můžete zvažovat použití zvukového systému, aby kapela nebo DJ měli dobrý zvuk. Je také důležité zvážit, jaký typ mikrofonu bude nejlepší pro vaše potřeby.